Κριτικές – Σχόλια

5/5
Γιώργος Ζ. (67 ετών)

Όλοι οι άνθρωποι εξασκούν κάποιο επάγγελμα προς βιοπορισμό. Όμως υπάρχει ένα είδος ανθρώπων προς εξαφάνιση σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην ιατρό κ.Αγγελάκη. Αγαπάει τον συνάθρωπο και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει. Βοηθάει πρόθυμα και με διακριτή ευγένεια όποιον ζητήσει τη βοήθειά της. Τα ανωτέρο απότελούν κατάθεση ψυχής. Είμαι 67 ετών και έχω δει και βιώσει τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Τέτοια ψυχική ανωτερότητα δεν έχω ξανασυναντήσει. Ο Albert Einstein είπε: δεν έχει σημασία να είσαι διάσημος, έχει σημασία να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία.

5/5
Λιάνα Π.

Για την κα Αγγελάκη νομίζω ότι δεν φτάνει μια κριτική για να την περιγράψει. Είναι εξαίρετη επιστήμων! Προσιτή και πάντα παρούσα όταν τη χρειαζόμαστε. Γελαστή και επικοινωνιακή, σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάς σε πολύ δικό σου άνθρωπο. Και πράγματα έχει γίνει ο δικός μας άνθρωπος. Και άνθρωπος και επιστήμων εμπιστοσύνης. Την αγαπάμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

5/5
Ελένη Κ. (42 ετών)

Έψαχνα για παθολόγο στο Χολαργό, είμαι τυχερή που βρήκα την Χριστίνα. Είναι σπάνιος άνθρωπος και γιατρός, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον ως γιατρός.

5/5
Αρετή Τ. (55 ετών)

Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Νιώθω ότι η υγεία μου είναι σε πολύ καλά χέρια. Πρόκειται για άνθρωπο που πραγματικά νοιάζεται, ακούει με προσοχή τον ασθενή και θυμάται συχνά καλύτερα από μένα λεπτομέρειες για την υγεία μου!

5/5
Γιάννα Χ. (58 ετών)

Ως γενική γιατρός έχει ευρεία γνώση για παθήσεις και ότι με έχει συμβουλέψει έχει πάντα επιβεβαιωθεί και από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Την εμπιστεύομαι πλέον απόλυτα και είναι η  γιατρός στην οποία πλέον θα απευθυνθώ πρώτα για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας έχω.

5/5
Μαρία Σ. (50 ετών)

Εξαιρετική γιατρός, καταρτισμένη και πολύ γλυκιά. Με μεγάλη υπομονή σας εξηγεί τι συμβαίνει και ότι ερωτήσεις έχετε.

5/5
Μαρία Μ.

Γνωρίζω τη γιατρό πάρα πολλά χρόνια. Είναι η καλύτερη ιατρός, έχει σταθεί πρώτα από όλα σαν άνθρωπος δίπλα στα προβλήματά μας και είναι από τους γιατρούς που πραγματικά “ψάχνουν” τις εξετάσεις μας. Εκτός των ιατρικών προσόντων είναι μια γλυκύτατη ιατρός πάντα με το χαμόγελο, με καλοσύνη. Δεν είναι απλά η γιατρός μας, αλλά η σύμβουλός μας, η φίλη μας. Τρέφουμε πολύ εκτίμηση για το πρόσωπό της και για το έργο της.

5/5
Μαρία Τ. και Ιωάννα Τ.

Η γιατρός είναι πολύ καλή, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Δείχνει πολύ ενδιαφέρον στον ασθενή της, τον κάνει να νιώθει άνετα μαζί της. Για αυτό αισθανόμαστε τυχεροί που την έχουμε γνωρίσει και την έχουμε εμπιστευτεί.